O tomto sympatickém a charizmatickém „chlapíkovi“ se na stránkách internetu dozvíte, že získal praxi v luxusních restauracích v ČR, že nabízí gastroporadenství restauracím a pomoc s otevřením provozoven. Má mnohaleté zkušenosti s vedením týmu kuchařů na pozici šéfkuchaře, umí předat znalosti z gastronomie srozumitelným způsobem, a že také vystupoval v několika televizních pořadech.
Vaření pod jeho vedením bylo pro naše studenty zážitkem přímo na „place“ v kuchyni, pro nás strávníky potom při samotné konzumaci. Polední menu se skládalo z krému z pečených paprik a rajčat se zauzeným pórkem, hlavním chodem byla konfitovaná vepřová líčka s burgundskou omáčkou, šulánky s parmazánem a vídeňskou cibulkou a jako dezert se podával koláč s karamelizovanými hruškami a griliášovou drobenkou.
Jednoduše – VYNIKAJÍCÍ!
Tímto bychom šéfkuchaři Vítkovi Kudrnovi rádi poděkovali za celou školu a budeme se těšit na další setkání. V gastronomii i osobním životě mu přejeme mnoho dalších úspěchů!