Zážitková gastronomie

24 únor 2020

V pátek 21. 2. 2020 žáci oboru Kuchař navštívili v rámci projektového dne restauraci U Džbánu v Libchavách a pod vedením šéfkuchaře Vlastimila Janouška se seznámili s pojmem zážitková gastronomie.

Za dohledu a pomoci šéfkuchaře si žáci připravili pokrm z této pro ně nové oblasti. Žáci připravovali vepřovou panenku SOUS-VIDE v anglické slanině, pečené brambory GRENAILLE s bylinkami, konfitovaný česnek, telecí omáčku DEMI-GLACE. Žáci si podobnými akcemi rozšíří znalosti a dovednosti, které můžou uplatnit nejen v teoretické výuce, ale především v odborném výcviku a taktéž v osobním životě.

 

Fotogalerie:

  • Zážitková gastronomie_1
  • Zážitková gastronomie_2
  • Zážitková gastronomie_3
  • Zážitková gastronomie_4
  • Zážitková gastronomie_5
  • Zážitková gastronomie_6
  • Zážitková gastronomie_7
  • Zážitková gastronomie_8
  • Zážitková gastronomie_9
  • Zážitková gastronomie_10
  • Zážitková gastronomie_11

Střední škola a základní škola Žamberk

  • Adresa: Tyršova 214, 564 01 Žamberk
  • Tel: +420 465 614 472
  • E-mail: oups@oupszamberk.cz
  • Podatelna: 7:00 - 14:00 hod
  • Datová schránka: q6xnxxn
  • Ředitelka školy: Mgr. Věra Říčařová

Zřizovatel školy

Zřizovatelem školy je Pardubický kraj

Čísla účtů

  • Stravné: 259 731 048 / 0300

Seznam čísel účtů pro platby

Top